Toner configurator

Vragen? Ga naar klantenservice of bel 013 750 60 82 (werkdagen van 9:00 - 18:00)

Vragen en Antwoorden

Algemeen.

Printerinkt

Wat is het verschil tusssen de inkten?

Het verschil zit in de eigenschappen. Duurder betekend meer kleurstof snellere droogtijd hogere UV bestendigheid.

Hervulbare Cartridges

Zijn jullie producten te vergelijken met andere producten op het internet die er hetzelfde uitzien?

De producten lijken misschien uiterlijk op elkaar maar wij weten van onze klanten en uit eigen ervaring dat onze kwaliteit in alle opzichten

veel hoger is, hierdoor hoef je niet alleen maar een keer het product aan te schaffen in plaats van meerdere keren en loop je ook niet het risico dat je printer niet meer werkt.

 

Wat als ik uw hervulbare cartridges met andere inkt gebruik?

Als de inkt te dun is loopt deze direct weg in de waste ink tank van je printer, als de inkt te dik is verstopt je kop. Beide kost geld!

De inkt van Smart Ink is zoveel beter dan andere inkten dat je er jaren plezier van zult hebben en hierdoor dus echt kosten door bespaard.

 Alle inkten lijken op elkaar maar er zit wel degelijk heel veel verschil in samenstelling en kwaliteit.

 ciss systemen

 

1. Zit er bij aankoop inkt in het tankje?

Ons systeem wordt geleverd inclusief inkt, navullen is gemakkelijk met onze handige navulflesjes zonder geknoei.

 

2. Hoe lang doe ik met een gevulde tank?

Een 4 kleuren tank bevat ongveer 40 cartridges 400ml. Een 5 kleuren tank ongeveer 50 cartridges 500 ml en een 6 kleuren tank ongeveer 60 cartridges 600ml. Je zou dus kunnen stellen 40, 50 of 60 keer zolang als met een set cartridges.

 

3. Werkt het systeem goed?

Ons systeem werkt zo goed dat u blij verrast zult zijn! Ons systeem is doorontwikkeld en het beste op de markt! Wij zijn erg trots te kunnen vermelden dat dit systeem al verschillende prijzen heeft gewonnen.

 

3. Bespaar Ik echt geld met jullie systeem?

Als u veel print bespaart u met de ciss honderden tot duizenden euro,s! Per gevulde tank bespaard u tussen de € 300,- (canon & Epson 10 ml.cartridges) en 1400,-  (HP 3ml. cartridges)

 

4. Is jullie Inkt echt zo goed?

Onze inkt is zo goed nagemaakt dat hij heel goed overeenkomt met originele inkt. Onze inkt is volgens klanten voller van kleur. En gegarandeerd veel beter dan inkt die in huismerk cartridges zit en dan de meeste navulinkten. En het belangrijkste geen verstoppingen.

 

5. Droogt het systeem niet uit?

Nee, de inkt in het systeem droogt gegarandeerd niet uit. Iedere inkt ook originele kan op de kop indrogen als een printer lang niet wordt gebruikt. Het is daarom altijd aan te raden om de printer maandelijks in te schakelen die wordt dan automatisch gereinigd.

 

6. Is het moeilijk om het systeem te installeren?

Het installeren van ons systeem is niet moeilijk als u de stappen op uw gemak uitvoerd. De duur van de installatie is afhankelijk van het type printer, tussen de 5 en 25 min  Daarna hoeft u nooit geen cartridges meer te installeren. Wil het niet lukken dan helpen wij u natuurlijk per mail.

7. Waarom heeft u geen systeem voor cartridges met printkop?

Wij hebben diverse systemen uitvoerig getest met dit type cartridge maar dit werkte niet lang, er komt constant lucht in. Als u toch graag een systeem wenst te kopen raden we u aan een nieuwe of tweedehands printer te kopen die cartridges gebruiken zonder printkop.

 

8. Welke printer raadt u mij aan?

Voor zakelijk gebruik raden wij u een Brother of HP printer (HP is snel) aan. Voor documenten en foto''s een Canon of Epson. Puur alleen voor foto’s een Epson. Epson is gespecialiseerd in fotoprinters. De installatie is makkelijk uit te voeren voor iedere printer maar geschied het snelst bij printers waarbij de cartridges niet met de printkop op en neer gaan. Deze cartridges zitten dan in een apart reservoir aan de zijkant van de printer.

 

9. Is dat geen geknoei met jullie systeem?

De Smart ciss is geheel lekvrij gemaakten de slangetjes zijn echt ijzersterk zodat de printerklep er in op kan steunen. Na installatie hoeft u allleen nog maar bij te vullen met onze handige flesjes. Doordat onze navulflesjes een punt dop hebben kunt u makkelijk via het navulgat bijvullen en heeft u geen spuiten en naalden nodig.

     
Gratis verzenden binnen
Nederland vanaf €50,-

Vandaag voor 16:00 u besteld 

vandaag verzonden

30 dagen niet goed 
geld terug

99% op voorraad

Pakketpost met track&trace

Snelle service

Bel - 013 750 60 82
Ma t/m Vr

U bent na afspraak altijd welkom

om uw product af te halen

Contact