kosten-besparende-tips

 

 

 

TIPS VOOR KOSTEN BESPAREN 

Natuurlijk wilt u kosten besparen! Dat is precies waarom wij zijn begonnen met SMART INK®

Daarom vindt u hieronder nog extra tips, die u helpen om minder duur te printen.

 

ZET UW PRINTER MINSTENS ÉÉN KEER PER MAAND AAN EN UIT

Wanneer u uw printer een tijdje niet gebruikt, kan uw printkop dicht gaan zitten. Uw printer moet dan steeds vaker gereinigd worden. De printer doet dit met inkt, waardoor u veel inkt kwijtraakt zonder ermee te printen. Dat is zonde van uw geld!

Zet daarom eens per maand uw printer even aan, ook als u niet hoeft printen. De kop wordt dan automatisch gereinigd. Zo onderhoudt u uw printer dan beter. Denk hier bijvoorbeeld aan voordat u op zomervakantie gaat.

 

PRINTKOP REINIGEN DOOR AFDRUKKEN OP HOGERE KWALITEIT

Is uw printkop een beetje verstopt geraakt doordat deze te lang niet is gebruikt? Maak dan een aantal afdrukken in de hoogste kwaliteit. Meestal gaan zo de spuitgaatjes open. Op deze manier verbruikt u minder inkt dan met gewoon reinigen.

 

ZELF DE WASTE INKTANK VERVANGEN

Elke keer dat u uw printer opstart, reinigt deze zichzelf met inkt. Ongeveer 75% van de inhoud van uw cartridge verdwijnt achter in de ‘waste inktank’ (afvalbak) zonder dat ermee geprint is. Dat is de reden waarom uw inkt zo snel op is.

Als de ‘waste inktank’ vol is, doet uw printer het niet meer. De meeste mensen zullen de printer afschrijven. Maar dat is niet nodig! U kunt het slangetje naar de afvalbak aftakken of de sponzen in de tank verwisselen. Daarna kunt u vaak nog jaren printen met uw printer.

Om de printer te deblokkeren hebt u een code nodig.  en vindt u gratis hier voor oude printers  &  bestelt u hier voor nieuwe printers Deze kost ongeveer tien euro.

 HOE KAN IK NOG MEER KOSTEN BESPAREN MET MIJN PRINTER?

Natuurlijk door voortaan inkt van SMART INK® te gebruiken. U print dan omgerekend voor € 0,45 in een ongekende kwaliteit. Zo kunt u voortaan al uw foto's thuis afdrukken!